Koryu Uchinadi (Old Style Okinawan Hand)

Koryu Uchinadi er baseret på karate som det var i den sene del af 1800 tallet, før grader, stilarter eller sport kom til. På dette tidspunkt blev karate trænet med henblik på selvudvikling og selvforsvar. Kata (Figur-øvelser) blev trænet med det formål at træne de defensive teknikker som allerede var blevet trænet med en partner, defensive teknikker som var simple, brutale og effektive. 

IMG_0086 2.jpg

Koryu Uchinadi er ikke en ny karate stil men derimod mere en træningsmetode som er i konstant udvikling. Vi benytter os af moderne trænings-koncepter og moderne trænings-udstyr som sandsæk-træning, pad-work (plethandsker), etc., men vi fokuserer også på de kulturelle og historiske aspekter af karate. 

Hvis du vil lære en komplet form for kampkunst med gulvkamp, stående kamp, clinch, kast og nedtagninger, så er Koryu Uchinadi noget for dig. 

HanshiPatrickMcCarthy1-195x300.jpg

Hanshi Patrick McCarthy Sensei er udvikleren af Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu.
McCarthy Sensei regnes som en af vestens mest indflydelsesrige instruktører. Forfatter til diverse bestsellere, kendt for sine banebrydende teorier og træningsmetoder, og ikke mindst for sine seminarer verden over.
http://www.koryu-uchinadi.com/irkrs-director/

IMG_5255.jpg

Om du er begynder eller har erfaring fra anden kampkunst vil Koryu Uchinadi være noget for dig. Som nybegynder vil du blive guided igennem et system som vil forbedre din selvtillid, lære dig effektivt selvforsvar og forbedre dit helbred.
Eleven med erfaring vil blive tilbudt en række værktøjer designet med henblik på at forbedre personens allerede opnåede færdigheder. 

Tilmeld dig vores begynderhold her
Læs mere om Koryu Uchinadi her

Udover Koryu Uchinadi, undervises der også i Yamane-ryu Kobudo. 
Du kan læse mere om Kobudo her.

IMG_8706.jpg