Shihan Jim R Sindt

Chefinstruktøren i Koryukan Copenhagen hedder Jim R Sindt. Med en start i midt 80´erne har han mere end 30 års erfaring indenfor kampkunst. Selv om hans primære fokus altid har været karate og kobudo, han han erfaring fra boksning, judo, aikido, wing chun samt flere andre former for kampkunst og er indehaver af sortbælte grader i flere forskellige karate-stilarter. 

IMG_0442.jpg

Jim har rejst flere steder i verden med henblik på at udvikle sin kunnen og viden. Blandt andet USA, Canada og Japan/Okinawa hvor han var elev og senere repræsentant for nu afdøde Nagamine Shoshin Sensei, er af nutidens mest respekterede mestre samt hans søn Nagamine Takayoshi Sensei. 
Jim er personlig elev og repræsentant for Hanshi Patrick McCarthy 9.dan. Vestens nok mest kendte karatehistoriker, kendt for sine seminarer, innovative træningsmetoder, samt forfatter til flere bestsellere så som Bubishi, Tapenshu, samt et hav af artikler og DVD´er.

Jim Sensei, er en anerkendt instruktør og har afholdt seminarer og workshops verden over omhandlende karate, kobudo (våben) dens kultur og historie, praktisk selvforsvar og moderne træningensmetoder. 

Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu 6. dan
Yamane-ryu Kobudo 4.dan
Matsubayashi-ryu 4.dan
Shuri-ryu 1.dan

SEnsei Lennart Kevan

Lennart Kevan Sensei har trænet karate i 20 år under Jim Sindt og har også erfaring fra Bjj, kickboxing og MMA. Lennart Sensei, har både deltaget i og fungeret som instruktør i ind og udland. Blandt andet som assisterende instruktør for Hanshi Patrick McCarthy.
 

Len.jpg

Lennart Sensei´s træning er altid seriøs men i en afslappet atmosfære. Med en stor viden om stående kamp, gulvkamp, clinch, cardio, kata og applikationer, er Lennart´s træning altid varieret og sjov og udfordrende.

 

Lennart Sensei er gradueret følgende:

Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu  4.dan
Matsubayashi-ryu 2. dan